2018年3月13日 星期二

'Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk'

 FNV: personeel Bijenkorf krijgt alleen extraatje bij 9 of 10 van klantBekijk hier de webversie
Werkt
Goedemiddag,
Ik weet niet of jij graag vergadert, maar ikzelf probeer het aantal vergaderingen én de duur ervan het liefst te beperken. Onze columnist Charlotte van 't Wout geeft in dit filmpje (duurt slechts een minuutje) 4 simpele tips hoe je voortaan sneller én efficiënter met elkaar overlegt.  
Patty McCord, oud HR-manager van Netflix, vindt dat je vooral niet moet vergaderen om het vergaderen. ,,Bij Netflix werkte ik met een vice-president die het altijd te druk had met vergaderen. Ik vroeg of ik zijn agenda mocht zien. Ik ging elke vergadering af en vroeg waarom hij daar per se bij moest zijn. Vaak kwam hij niet verder dan, 'Maar ik zit er nou eenmaal altijd bij.' Dus dan zette ik een dikke streep door die afspraak. Toen ik klaar was, had hij opeens alle tijd."
Fijne, productieve werkdag gewenst!
Marleen Luijt, maker AD Werkt 
'Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk'
FNV: personeel Bijenkorf krijgt alleen extraatje bij 9 of 10 van klant
Zij richtte Netflix in als sportteam. Wie niet meer briljant is, moet weg
Hoe word je eigenlijk robotmaker? Of F-16 piloot?
Kan vergaderen ook sneller? Jazeker, met deze 4 tips
Populair
Verdwijnt de hoge hak van de werkvloer?
Video-sollicitatie levert Mourad wél gesprekken op
'Als ik de helft van mijn salaris zou krijgen, zou ik het nog steeds doen'
'Sollicitatielied' levert Bauke (31) droombaan op
Hennie van der Most: 'Je moet vijf of zes bazen gehad hebben'
Deze vrouwen staan hun mannetje in testosteronberoepen
'Je moet jezelf meer laten zien' horen introverte mensen steeds
Deze vrouwen bekleden topfuncties in Trumps team. Wat zien ze in hem?
Canadese artsen protesteren tegen hoger loon (ja, tégen)
'Waarom krijg ik als vrouw nog steeds de vraag hoe ik werk en gezin combineer?'
Meer artikelen
Al het Nieuws, Sportnieuws en Regionieuws op de mat?
Neem nu een abonnement op het AD!
Neem een abonnement
Volg ons
Download de app
Klik hier voor de digitale versie van de papieren krant

Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail10@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2018 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden

沒有留言:

張貼留言